Адрес:

Ataköy 2-5-6. Mah. Rauf Orbay Cad. No:4 Yalı Ataköy Apart Ofis C Blok B Girişi, D:29, 34158 Bakırköy / İstanbul, Türkiye

Обади се сега

+90 533 013 56 65

Пиши ни сега

dr@drmuhammetdilber.bg

Ринопластика

С ринопластиката се цели създаването на по-хармоничен външен вид, като се запазят индивидуалните черти на лицето. Формата на носа става по-хубава, размерите му се коригират, премахват се вродени дефекти.

Ревизия (вторична ринопластика)

Може да сте имали неуспешна операция на носа един или повече пъти, но никога не бива да забравяте: това може да се поправи и можете да се оттървете от всичките си проблеми.

Септопластика

Девиация на носната преграда представлява отклоняване или изкривяване на носната преграда, така че тя се отклонява значително от центъра на носната кухина. Това затруднява дишането.

Отопластика

Чрез отопластика се коригират дефекти в позицията на ушите – най-често се прилага за прибиране на отдалечени от главата уши или за друг дефект.

Предоперативна информация

Възможно е приемът на медикаменти да повлияе на кръвосъсирването по време на операцията, както и да се отрази на показателите на кръвната захар, да повиши или да намали влиянието на анестезията…

Постоперативна информация

След изписването Ви от болничното заведение и прибирането Ви у дома, не забравяйте да спазвате стриктно следоперативните инструкции на хирурга, извършил интервенцията.

онлайн консултация за ринопластика

X