Адрес:

Ataköy 2-5-6. Mah. Rauf Orbay Cad. No:4 Yalı Ataköy Apart Ofis C Blok B Girişi, D:29, 34158 Bakırköy / İstanbul, Türkiye

Обади се сега

+90 533 013 56 65

Пиши ни сега

dr@drmuhammetdilber.bg

Animate Image
Animate Image

20+

years Of Experience
Ринопластика

д-р МУХАМЕТ ДИЛБЕР

Доктор Мухамет Дилбер е възпитаник на Медицински факултет в Улудаг. В същия университет успешно е завършил и специалността си - оториноларингология, както и хирургия на глава и шия.

След завършване на специализацията си той се мести в Истанбул и в продължение на пет години практикува в Аджъбадем в оториноларингологичния център. Към днешна дата зад гърба си вече има над 10 000 успешни операции в сферата на оториноларингологията (естетични и функционални операции на носове и уши).

От 2011 година работи в собствената си клиника. Всяка година участва в семинари и конференции в страната и чужбина, свързани с пластичната хирургия на нос и уши. И до момента продължава да изнася лекции по покана на университети, свързани с напредналите техники в ринопластиката.

Признат член е на Турското дружество по оториноларингология и хирургия на глава и шия, Европейска асоциация по лицево пластична хирургия, Европейско дружество по алергология и клинична имунология.

Екипът на д-р Дилбер

Видимо доволен пациент

НУЖДАЕТЕ СЕ КЛИНИЧЕН СЪВЕТ?

Call +90 533 013 56 65

онлайн консултация за ринопластика

X