Адрес:

Ataköy 2-5-6. Mah. Rauf Orbay Cad. No:4 Yalı Ataköy Apart Ofis C Blok B Girişi, D:29, 34158 Bakırköy / İstanbul, Türkiye

Обади се сега

+90 533 013 56 65

Пиши ни сега

dr@drmuhammetdilber.bg

ЗАПИШИ СЕ ЗА

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ ЗА РИНОПЛАСТИКА

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПО ВРЕМЕ НА ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯТА: изпратете ни вашите данни изпратете ни ваша снимка в профил и анфас ние ще ви назначим дата и час за онлайн консултация ще проведе консултация с доктор Мухамет Дилбер, който е специалист в тази област и има над 10 000 операции зад гърба си; ще обсъдим вашата медицинска история; ще обсъдим очакванията и резултатите, които са възможни след процедурата.

КОЙ Е ДОКТОР МУХАМЕТ ДИЛБЕР

Доктор Мухамет Дилбер е възпитаник на Медицински факултет в Улудаг. В същия университет успешно е завършил и специалността си – оториноларингология, както и хирургия на глава и шия. След завършване на специализацията си той се мести в Истанбул и в продължение на пет години практикува в Аджъбадем в оториноларингологичния център.

Към днешна дата зад гърба си вече има над 10 000 успешни операции в сферата на оториноларингологията (естетични и функционални операции на носове и уши). От 2011 година работи в собствената си клиника.Всяка година участва в семинари и конференции в страната и чужбина свързани с пластичната хирургия на нос и уши. И до момента продължава да изнася лекции по покана на университети, свързани с напредналите техники в ринопластиката.

Признат член е на Турското дружество по оториноларингология и хирургия на глава и шия , Европейска асоциация по лицево пластична хирургия, Европейско дружество по алергология и клинична имунология.

онлайн консултация за ринопластика

X